Tiloja ikimuistoisiin hetkiin

SyVilla ympäröivine rakennuksineen tarjoaa upeat puitteet lomailuun, pienimuotoisiin kokous-, juhla- ja yritystilaisuuksiin, leirikoulujen tai vaikkapa saunailtojen järjestämiseen

Päärakennuksen tupakeittiö, Huugon tupa ja Taimin kammari

Majoitustilojen lisäksi päärakennuksen alakerrassa on tilava tupakeittiö, Huugon tupa sekä Taimin kammari. Tupakeittiön varustuksiin kuuluu viihtyisä, vanha takka, pesuallas ja vesipiste, sähköliesi, kiertoilma- ja mikroaaltouuni, kaksi jääkaappi-pakastinta, veden- ja kahvinkeitin, leivänpaahdin, yleiskone sekä astianpesukone. Lisäksi löytyy runsaasti erilaisia astioita ja ruokailuvälineitä. Tupakeittiön jykevän pirttipöydän ympärille mahtuu ruolailemaan yhteensä kymmenen henkilöä.  Yhteensä näihin alakerran tiloihin mahtuu noin 20 – 30 henkilöä.

Kesätupa ja -kööki sekä kesäterassi

Karjasuojan viereiseen heinäsuuliin on kunnostettu vuokralaisten käyttöön sekä erilaisia juhlatilaisuuksia varten ihastuttava, kesäkäyttöinen ruokailutila, joka on sisustettu vanhoilla Syväniemen käyttöesineillä. Kesätuvan pöydän ympärille mahtuu noin 20 henkilöä ruokailemaan. Kesätuvasta löytyy myös karaokelaitteisto.

Kesätuvan edustalla on iso terassi, josta osa katettuna. Terassilla on pöydät ja penkit noin 50 hengen seurueelle. Terassin reunalla olevasta katetusta katoksesta löytyy kaasugrilli. Lisäksi käytettävissä on hiiligrilli, iso muutinpohjapannu ja sähkökäyttöinen savustin. Terassilla istuessa voit ihastella Syväniemen pihapiiriä ja terassin edustalla olevia perennoja sekä kuunnella samalla suihkukaivon solinaa. Terassin edustalla voit pelata myös pöytätennistä. Terassin ja huvimajan edustalta löytyy myös Ikitaito Oy:n taidokkaaasti rakentama nuotiogrilli varustuksineen.

Kesätuvan yhteyteen on rakennettu kesäkööki, jonka varustuksena on vesipiste ja tiskipöytä, neljä jääkaappia, pakastin, sähköliesi, uunillinen kaasuhella, mikroaaltouuni, kaasugrilli, kahvin- ja vedenkeittimiä, jääpalakone sekä erillinen astiasto. Kesäköökistä johtaa ovi ulos, jossa erillinen astioiden pesupiste.

Kesätupa ja -kööki sekä kesäterassi ovat vuokrattavissa myös erikseen esim. pienimuotoisiin juhla- ja virkistystilaisuuksiin ilman majoitusta sopimuksen mukaan. Muutoin ne ovat vapaasti maksutta vuokralaisten käytössä.

Huvimajat

SyVillan pihapiiristä löytyy myös viehättävä 15 hengen hirsinen huvimaja, jossa ikkunat ja ovet pleksiä. Lisäksi pihapiirissä on kaksi katettua hyttysverkoilla suojattua kalusteryhmää. Huvimajoissa voit viettää kesällä aikaa sateellakin hyttysiltä ja paarmoilta rauhassa.

Huvimajat ovat maksutta vuokralaisten vapaassa käytössä.

SyVilla

Syväniementie (Syväniemen metsätie) 119-47
39700 Parkano

Yhteystiedot


Tuulia Syvänen
tuulia@honestyeurope.com
+358 44 287 5400
#LH-Geopark
#Parkano
#Lomamökki
#Vuokramökki
#Luontoretket
#Majoitus
#Rantasauna
#Savusauna

Geopark
Visit Parkano