Majoitu kotoisasti!

SyVilla tarjoaa erilaisia vaihtoehtoja majoittumiseen, vuodepaikkoja löytyy vuoden ajasta riippuen 10 – 25 henkilölle. Kesätupa ja -kööki sekä huvimaja ja pihaterassi samoin kuin laavu Pikkusaaressa ovat kaikkien majoitustiloja vuokranneiden käytössä maksutta.

Sängyissä ei saa nukkua pelkillä makuupusseilla, tarvitset aluslakanan ja tyynyliinan suojaamaan petivaatteita.

Mökkitalkkari on aina lähellä, kun tarvitaan apua. Palvelemme sekä suomeksi että englanniksi.

Majoitustilat päärakennuksessa

Päärakennuksessa on yhteensä kahdeksan huonetta. Päärakennuksen yläkerrassa sijaitsee omalla sisäänkäynnillään vuokrattava huoneisto, joka käsittää olohuoneen, makuualkovin ja keittonurkkauksen, makuuhuoneen sekä wc:n ja ulkoterassin. Yhteensä petipaikkoja on viisi. Olohuoneesta on käynti terassille, jossa voi nauttia vaikkapa aamukahvit auringonpaisteessa järvimaisemaa ihaillen. Keittiönurkkauksesta löytyy pesuallas ja vesipiste, jääkaappi, sähköliesi, kiertoilmauuni, mikroaaltouuni, kahvin- ja vedenkeitin, leivänpaahdin sekä astiasto kuudelle hengelle. Olohuoneessa on puulämmitteinen takka. Huoneistossa on myös tv ja langaton verkkoyhteys. Lisäksi vuokralaisten käytössä on alakerran wc:ssä sijaitseva pyykinpesukone ja suihku.

Yläkerrasta löytyy myös kaksi erillistä kahden hengen makuuhuonetta. Toisessa niistä on kaksi erillistä yhden hengen vuodetta ja toissa kahden hengen parivuode ja erillinen sohva sekä pieni puulämmitteinen kamiina. Kaikissa yläkerran huoneissa on myös sähköpatterit.

Päärakennuksen alakerrassa on tupakeittiön ja olohuoneen (Huugon tupa) lisäksi kaksi huonetta, joista toisessa on kaksi erillistä yhden hengen vuodetta ja toisessa – Taimin kammarissa – yksi yhden hengen vuode. Mökkitalkkari käyttää Taimin kammaria tarvittaessa toimistonaan sekä majoitustilanaan.

Majoitustilat ulkorakennuksissa

Päärakennuksen viereiseen, 1950-luvulla rakennettuun hirsirakenteiseen saunaan ja karjasuojaan on kunnostettu kaksi erillistä majoitustilaa, joihin sisäänkäynti yhteisen eteisen kautta. Toisessa huoneessa on parivuode, minikeittiö ja puulämmitteinen takka, toisessa kolme kahden hengen kerrossänkyä ja yhden hengen puusohva sekä pirttipöytä penkkeineen ja puulämmitteinen varaava uuni. Ulkorakennuksen takaa löytyy erillinen kompostoiva ulko-wc.

Vanhaan, hirsiseen savusaunaan on myös kunnostettu majoitustila, josta löytyy neljä kahden hengen kerrossänkyä. Rakennuksen edustalla on lisäksi oma viihtyisä terassi pöytineen ja tuoleineen.

Kaikissa majoitustiloissa on sähkövalaistus ja lämmityspatterit.

Ruokailut

Pääsääntöisesti asiakkaamme huolehtivat itse ruokailuistaan. SyVillan päärakennuksessa on sekä alakerrassa että yläkerrassa keittiö, lisäksi kesäkautena löytyy ulkorakennuksesta erillinen kesäkeittiö ja ruokailutila.

Tilauksesta järjestämme ryhmille kahvituksia ja majoittujille aamiaisen erikseen sovittavin hinnoin. Yhteistyökumppanimme Raijanholvin (www.raijanholvi.fi) kautta on tilattavissa paikan päälle kuljetettuina erilaisia ateriakokonaisuuksia sopimuksen mukaan.

Tiesithän, että meiltä saa myös opastettuja retkiä lähialueen luontokohteisiin.

SyVilla

Syväniementie (Syväniemen metsätie) 119-47
39700 Parkano

Yhteystiedot


Tuulia Syvänen
tuulia@honestyeurope.com
+358 44 287 5400
#LH-Geopark
#Parkano
#Lomamökki
#Vuokramökki
#Luontoretket
#Majoitus
#Rantasauna
#Savusauna

Geopark
Visit Parkano