Syväniemen mäkitupa – SyVilla – ympäröivine rakennuksineen Parkanon Kovesjärven rannalla tarjoaa upeat puitteet lomailuun, pienimuotoisiin kokous-, juhla- ja yritystilaisuuksiin, leirikoulujen tai vaikkapa saunailtojen järjestämiseen.

Majoitus

SyVilla tarjoaa erilaisia vaihtoehtoja majoittumiseen, vuodepaikkoja löytyy vuoden ajasta riippuen jopa 25 henkilölle. Voit valita majoitustilat mieltymyksesi ja tarpeidesi mukaan.

Kesätupa ja -kööki sekä huvimaja ja pihaterassi samoin kuin laavu Pikkusaaressa ovat kaikkien majoitustiloja vuokranneiden käytössä maksutta.

Isäntäväki asuu ajoittain päärakennuksen yksityistiloissa ja ovat lähellä, kun tarvitaan apua. Palvelemme sekä suomeksi että englanniksi.

Majoitustilat päärakennuksessa

Päärakennuksessa on yhteensä kahdeksan huonetta, joista osa on yksityiskäytössä. Päärakennuksen yläkerrassa sijaitsee omalla sisäänkäynnillään vuokrattava huoneisto, joka käsittää olohuoneen, makuualkovin ja keittonurkkauksen, makuuhuoneen sekä wc:n ja ulkoterassin. Yhteensä petipaikkoja on viisi. Olohuoneesta on käynti terassille, jossa voi nauttia vaikkapa aamukahvit auringonpaisteessa järvimaisemaa ihaillen. Keittiönurkkauksesta löytyy pesuallas ja vesipiste, jääkaappi, sähköliesi, kiertoilmauuni, mikroaaltouuni, kahvin- ja vedenkeitin, leivänpaahdin sekä astiasto kuudelle hengelle. Olohuoneessa on puulämmitteinen takka. Huoneistossa on myös tv ja langaton verkkoyhteys. Lisäksi vuokralaisten käytössä on alakerran wc:ssä sijaitseva pyykinpesukone ja suihku.

Yläkerrasta löytyy myös kaksi erillistä kahden hengen makuuhuonetta, joista toisessa on myös pieni puulämmitteinen kamiina. Kaikissa yläkerran huoneissa on myös sähköpatterit.

Päärakennuksen alakerrassa on tupakeittiön ja kammarin lisäksi kaksi useimmiten yksityiskäytössä olevaa huonetta. Keittiön varustuksiin kuuluu pesuallas ja vesipiste, sähköliesi, kiertoilma- ja mikroaaltouuni, kaksi jääkaappi-pakastinta, veden- ja kahvinkeitin, leivänpaahdin sekä astianpesukone. Tupakeittiö ja kammari ovat vuokrattavissa erikseen sopimuksen mukaan.

Majoitustilat ulkorakennuksissa

Päärakennuksen viereiseen, 1950-luvulla rakennettuun hirsirakenteiseen saunaan ja karjasuojaan on kunnostettu kaksi erillistä majoitustilaa, joihin sisäänkäynti yhteisen eteisen kautta. Toisessa huoneessa on parivuode, minikeittiö ja puulämmitteinen takka, toisessa kolme kahdenhengen kerrossänkyä sekä pirttipöytä penkkeineen. Ulkorakennuksen takaa löytyy erillinen ulko-wc.

Vanhaan, hirsiseen savusaunaan on myös kunnostettu majoitustiloja viidelle henkilölle. Rakennuksen edustalla on lisäksi oma viihtyisä terassi pöytineen ja tuoleineen.

Kaikissa majoitustiloissa on sähkövalaistus ja lämmityspatterit.