Syväniemen mäkitupa – SyVilla – ympäröivine rakennuksineen Parkanon Kovesjärven rannalla tarjoaa upeat puitteet lomailuun, pienimuotoisiin kokous-, juhla- ja yritystilaisuuksiin, leirikoulujen tai vaikkapa saunailtojen järjestämiseen.

Kesätupa ja -kööki

Karjasuojan viereiseen heinäsuuliin on kunnostettu vuokralaisten käyttöön sekä erilaisia juhlatilaisuuksia varten ihastuttava, kesäkäyttöinen ruokailutila, joka on sisustettu vanhoilla Syväniemen käyttöesineillä. Kesätuvan pöydän ympärille mahtuu noin 20 henkilöä ruokailemaan. Kesätuvasta löytyy myös karaokelaitteisto.

Kesätuvan edustalla on iso terassi, josta osa katettuna. Terassilla on pöydät ja penkit noin 50 hengen seurueelle. Terassilta löytyy myös hiiligrilli ja sähkökäyttöinen savustin. Terassilla istuessa voit ihastella Syväniemen pihapiiriä ja terassin edustalla olevia perennoja sekä kuunnella samalla suihkukaivon solinaa. Terassin edustalla voit pelata myös pöytätennistä.

Kesätuvan yhteyteen on rakennettu kesäkööki, jonka varustuksena on vesipiste ja tiskipöytä, neljä jääkaappia, pakastin, sähköliesi, uunillinen kaasuhella, mikroaaltouuni, kaasugrilli, kahvin- ja vedenkeittimiä, jääpalakone sekä erillinen astiasto. Kesäköökistä johtaa ovi ulos, jossa erillinen astioiden pesupiste.

Kesätupa ja -kööki sekä kesäterassi ovat vuokrattavissa myös erikseen esim. pienimuotoisiin juhla- ja virkistystilaisuuksiin ilman majoitusta sopimuksen mukaan. Muutoin ne ovat vapaasti maksutta vuokralaisten käytössä.